РЕКОРДАТІ У СВІТІ
For player

Компанія РЕКОРДАТІ ГРУП, створена у 1926 році, є міжнародною фармацевтичною групою, зареєстрованою на італійській фондовій біржі (Reuters, Bloomberg RECI.MI REC IM, ISIN IT 0003828271), із загальною чисельністю персоналу близько 4000 осіб, зайнятих дослідженнями, розробкою, виробництвом і маркетингом фармацевтичних препаратів.

Компанія РЕКОРДАТІ ГРУП, зі штаб-квартирою у Мілані (Італія), має представництва у багатьох країнах Центральної та Східної Європи, в Туреччині, в Північній Африці та в Сполучених Штатах Америки.

Зовнішня служба РЕКОРДАТІ ГРУП займається промоцією широкого спектра інноваційних лікарських засобів, як власної розробки, так і ліцензійних, у ряді терапевтичних напрямків, в тому числі в спеціалізованому напрямку, присвяченому лікуванню рідкісних захворювань.

Компанія РЕКОРДАТІ ГРУП спеціалізується на дослідженнях і розробках нових методик в урогенітальній терапевтичній галузі та лікуванні рідкісних захворювань.

Сукупний дохід за 2015 р. склав 1 047,7 млн. євро, операційний прибуток склав 278,5 млн. євро, а чистий прибуток – 198,8 млн. євро.

20

дочірніх компаній

39

філіалів та інших форм
територіальної присутності

76

країн, в яких продається
продукція Рекордаті
(експортується або
випускається за ліцензією)

Перейти на мобільну версію

ТОВ «РЕКОРДАТІ УКРАЇНА»:
вул. Глибочицька, 40, м. Київ,
Україна, 04050