Підтримка України фармацевтичною компанією Recordati

м. Київ, 19.05.2022


Здоров’я та забезпечення населення України якісними лікарськими засобами є основною метою фармацевтичної компанії Recordati. Тому, незважаючи на надзвичайно складні обставини, компанія Recordati й надалі продовжує постачати ліки в аптечні мережі країни, активно підтримувати та надавати благодійну допомогу Міністерству охорони здоров‘я, Міністерству оборони України, лікарням, що потребують цього найбільше, а також Міжнародному благодійному фонду допомоги «Моя Україна єдина», що здійснюють постійну підтримку всім постраждалим від війни РФ проти України, забезпечуючи громадян, військових і підрозділи тероборони ліками та іншою необхідною гуманітарною допомогою. Сума допомоги вже перевищила 1,8 млн. грн.

Працівники компанії Recordati одні з перших долучилися до лав волонтерів Міністерства охорони здоров‘я для сортування гуманітарних вантажів з інших країн.

Усі виробництва компанії були повністю перенесені з території агресора ще з початку воєнних дій на сході України (з 2014 року). Жодні препарати компанії Recordati не виробляються у Росії.


Зараз важливо об’єднатись та допомагати один одному!


Все буде Україна!


Перейти на мобільну версію

ТОВ «РЕКОРДАТІ УКРАЇНА»:
вул. Глибочицька, 40, м. Київ,
Україна, 04050