Наявність продукції компанії в Україні

Компанія ТОВ «РЕКОРДАТІ Україна» (далі компанія) отримує численні звернення пацієнтів чи їх представників та лікарів щодо відсутності в аптеках України багатьох препаратів, які імпортуються компанією в Україну, а саме лікарських засобів Прокто-Глівенол крем ректальний та супозиторії ректальні, Полідекса вушні краплі, Коріпрен 10/10 таблетки та Коріпрен 20/10 таблетки, Гексаспрей спрей оромукозний, Аб’юфен таблетки, Ломексин® вагінальні супозиторії по 200 мг чи 600 мг, крем та крем вагінальний, Гінкор Форте капсули та інших.


У зв’язку з вище наведеними фактами компанія офіційно заявляє, що дефіциту перелічених препаратів в Україні немає, на офіційних дистрибуторах (Оптіма, БаДМ) створено достатній для задоволення попиту запас препаратів компанії, отже передумов для відмови у продажу препаратів не існує. Усі без винятку аптеки та аптечні мережі можуть вільно купувати та реалізовувати препарати компанії.


Не погоджуйтеся на заміну! Вимагайте саме той препарат, який Вам потрібен та/або призначений лікарем.


Всі препарати компанії виробляються на високоякісному обладнанні в країнах Євросоюзу (Франція, Італія та інші), зарекомендували себе з найкращої сторони в лікуванні різноманітних захворювань та їх якість гарантується.


У разі складнощів з пошуком наших препаратів в аптеках ви можете скористатися численними інтернет ресурсами для пошуку препаратів, як наприклад tabletki.ua; compendium.com.ua та інші.


Щодо відмови у продажу наших препаратів прохання повідомляти на електронну пошту levytskyi.i@recordati.com для усунення в подальшому даної проблеми. Також компанія зможе допомогти Вам у пошуку необхідного препарату у населеному пункті, де ви проживаєте.


Перейти на мобільну версію

ТОВ «РЕКОРДАТІ УКРАЇНА»:
вул. Глибочицька, 40, м. Київ,
Україна, 04050